• Numărul cazurilor din Marea Britanie este în creștere, de la o zi la alta.
  • Marea Britanie a raportat cu 35.383 mai multe cazuri zilnice de COVID-19 și alte 532 de decese.
  • Autoritățile au avertizat că „un Crăciun mai mic este un Crăciun mai sigur, iar un Crăciun mai scurt este un Crăciun mai sigur”.

Oficialii din Marea Britanie au anunțat cu 35.383 mai multe cazuri zilnice de COVID-19 decât în ziua precedentă și alte 532 de decese, în ultimele 24 de ore.

Aceasta reprezintă o creștere de 10.222 de infecții în ziua precedentă; cu toate acestea, cifrele de astăzi includ, de asemenea, un rest de aproximativ 11.000 de cazuri care nu fuseseră raportate anterior, din cauza unei întârzieri tehnice în Țara Galilor, potrivit Newssky.

În timp ce autoritățile relaxau regulile pentru perioada Crăciunului, infecțiile au continuat să crească în multe părți ale Marii Britanii.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Două treimi din populația Angliei se află acum sub cele mai dure măsuri, iar zone mari din sud-estul țării au fost mutate sâmbătă în scenariul 3 al restricțiilor privind limitarea pandemiei de coronavirus.

Între timp, Țara Galilor a redus la două gospodăriile cărora li se permite să se întâlnească de Crăciun.

Oamenii din Marea Britanie sunt rugați să evite pe cât posibil întrunirile festive cu mai mulți membri ai familiei și să le reducă la minim, pentru a evita răspândirea coronavirusului între cei dragi.

Într-o declarație comună, aseară, autoritățile au avertizat că „un Crăciun mai mic este un Crăciun mai sigur, iar un Crăciun mai scurt este un Crăciun mai sigur”.