• OMS recomandă purtarea măștilor de protecție la reuniunile de Crăciun.
  • Pentru ultimele şapte zile, dintre ţările europene, Italia a înregistrat cel mai mare număr de noi decese de COVID-19
  • La nivel mondial, numai SUA, Brazilia, India şi Mexic înregistrează un număr mai mare de decese de la începutul pandemiei

Organizația Mondială a Sănătății avertizeaza asupra riscului ridicat de reapariție a virusului în Europa, în următoarele luni și recomandă purtarea măștilor la reuniunile de Crăciun.

„Există un risc ridicat de reapariție a virusului la începutul anului 2021 și va trebui să lucrăm împreună pentru a reuși să-l prevenim”, a declarat OMS într-un comunicat, adăugând că, deși ne simțim incomod să purtăm măști de protecție, „acest lucru contribuie în mod semnificativ la garantarea faptului că toată lumea rămâne în siguranță și sănătoasă”.

Pentru ultimele şapte zile, dintre ţările europene, Italia a înregistrat cel mai mare număr de noi decese de COVID-19, devansând Rusia, Germania, Marea Britanie şi Polonia.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

De la 1 noiembrie, Italia a înregistrat peste 26.000 de decese, adică la fel de multe ca între 2 aprilie şi sfârşitul lui octombrie.

La nivel mondial, numai SUA, Brazilia, India şi Mexic înregistrează un număr mai mare de decese de la începutul pandemiei.