• Fizicianul Cristian Presură a fost invitatul lui Marius Tucă în emisiunea „Marius Tucă Show” de miercuri seara.
  • Cristian Presură a explicat și teoria conspirației conform căreia s-ar implanta un cip în oameni prin intermediul vaccinului: „Nu este posibil”.

Cristian Presură a spus „Suntem îngrijorați de pandemie. 76% nu sunt de acord cu noua carantină. Ceva nu s-a comunicat corect. Israel a făcut o carantină foarte strictă și acum a mărit-o. A interzis zborurile”.

Intervenind în dialogul dintre Marius Tucă și Cristian Presură, Octavian Jurma a spus că „Trebuie să luăm măsuri care să aibă efect. Trebuie să izolăm mai mult decât zonele respective. Unitatea minimă ar trebui să fie județul”.

Cristian Presură: „În Olanda, pe lista de vaccinare sunt medicii și apoi persoanele în vârstă”

„M-am uitat cu atenție la proteste și am văzut mulți tineri care protestează. Acest lucru ne-a atenționat că numărul de cazuri scade. Tulpina este deja aici și una dintre soluții este să îngrădim mișcarea. După ora 21:00 nimeni nu mai iese”, a spus Cristian Presură.

Recomandări

IOHANNIS CONVOACĂ CSAT-UL
ARUNCI JUMĂTATE DIN CE CUMPERI
S-A DECIS COMASAREA
TRUMP ȘI DESANTIS, ALIAȚI?
DE CE SĂ NU ȚII TELEFONUL ÎN OREZ
OPOZIȚIA CRITICĂ IDEEA COMASĂRII

Cristian Presură, despre cipul inserat în corpul oamenilor prin vaccin

„Nu există această posibilitate. Din punct de vedere tehnic nu este posibil. Mă uit la detaliile tehnice, la interacțiunea dintre tehnologie și corpul uman”, a explicat Cristian Presură.

„Trebuie să treacă prin corp și ca să ajungă la creier trebuie să trecă printr-o anumită dimensiune, iar așa ceva nu este posibil”, a mai spus fizicianul Cristian Presură.