• 40% dintre români nu au fost nici măcar o dată la dentist
  • Medicul Alexandra Guşeilă nu începe ședinţele de tratament fără să îi înveţe pe pacienţi cum să prevină problemele dentare
  • Ea foloseşte tehnologia laser şi le tratează cariile fără ace, freze şi durere

Stomatologia care previne cariile și tehnologia laser ar putea să ne scape de dureri și statistici ruşinoase. 40% dintre români nu au fost nici măcar o dată la dentist.

La o clinică din Cluj-Napoca, medicul Alexandra Guşeilă nu începe ședinţele de tratament fără să îi înveţe pe pacienţi cum să prevină problemele dentare.

În plus, ca să îi scape de teama de dentist, foloseşte tehnologia laser şi le tratează cariile fără ace, freze şi durere. Un astfel de tratament costă între 200 şi 500 de lei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Stomatologia holistică nu se ocupă doar de tratarea afecţiunilor dentare, ci şi de prevenirea lor. Asta înseamnă că ea propune o serie se obiceiuri care ne menţin o viaţă sănătoasă şi un stil de viaţă sănătos.

În momentul în care vorbim de stomatologia holistică ne referim şi la tratamente minim invazive, tehnologia laser care este o tehnologie ultramodernă. Presupune efectuarea tuturor manoperelor fără durere, fără ace, fără freze”, a spus Alexandra Guşeilă, medic coordonator la clinica Life Dental Spa Cluj.