• Ați auzit vreodată de apa alcalină și de beneficiile ei pentru sănătate?
  • Apa alcalină este cunoscută că elimină toxinele, încetineste procesul de îmbătrânire, reglează nivelul pH-ului si este un instrument excelent pentru prevenirea bolilor cronice si a cancerului.
  • Cum se prepară apa alcalină pentru a încetini îmbătrânirea?

Apa alcalină este cunoscută prin faptul că elimină toxinele, încetineste procesul de îmbătrânire, reglează nivelul pH-ului și este un instrument excelent pentru prevenirea bolilor cronice și a cancerului.

Nivelurile pH-ului pot fi acide sau alcaline pe o scară de la 0 la 14. De exemplu, pH-ul 2 va fi acid și pH-ul 10 va fi alcalin. Apa de băut normală este de obicei neutră, cu un pH de 7. Apa alcalină are un pH de 8 sau 9.

Un pahar de apă alcalină în fiecare zi este foarte important pentru sănătatea umană.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Dietele moderne și alimentele creează un mediu acid în corpul nostru. Alcoolul, zaharurile rafinate și sarea, cofeina și alimentele procesate ne ucid organismul încet.

Există mai multe simptome care indică faptul că organismul nostru este prea acid: dureri de cap, dureri abdominale, imunitate slabă și oboseală constantă.

Apa alcalină ne hidratează celulele și ne îmbunătățește sănătatea generală. Se știe că celulele canceroase nu pot trăi în mediul alcalin al corpului.

Mediul prea alcalin nu este, de asemenea, bun pentru sănătate

Prin urmare, trebuie să luați măsuri de precauție, deoarece nivelurile prea mari de alcaline vă pot distruge celulele sănătoase și vă pot afecta organele.

Iată o rețetă ușoară pentru a face apă alcalină:

Ai nevoie doar de 3 ingrediente:

1 lămâie

1 linguriță de sare de Himalaya

2 litri de apă purificată

Umpleți un borcan mare cu apă filtrată. Se adaugă apoi feliile de lamaie, sarea de Himalaya și se amestecă bine. Lăsați băutura să stea peste noapte.

Se recomandă să bei 2 pahare din această apă alcalină a doua zi dimineața înainte de micul dejun.

Fă asta în fiecare dimineață și în câteva zile vei simți rezultatul.