• De astăzi, plătești o parte din bani, iar statul îți decontează o altă parte
  • Ordonanța de Urgență care prevede introducerea contribuției personale pentru serviciile medicale private a intrat în vigoare
  • Orice român care este asigurat se poate trata la privat, dacă plătește diferența față de cât dă asigurarea de stat pentru el

De astăzi, plătești o parte din bani, iar statul îți decontează o altă parte. Ordonanța de Urgență care prevede introducerea contribuției personale pentru serviciile medicale private a intrat în vigoare.

Orice român care este asigurat se poate trata la privat, dacă plătește diferența față de cât dă asigurarea de stat pentru el. Dar important este ca cei care optează pentru astfel de servicii medicale, să se asigure că operatorii privați au contract cu casele de asigurări de sănătate.

Prin devizul estimativ, pacienții vor avea predictibilitate asupra costurilor. Acolo vor fi cuprinse costurile medicale directe pentru rezolvarea cazului, costurile suplimentare și decontul eliberat atunci când pacientul se va externa. Acest deviz va fi valabil 5 zile lucrătoare, timp în care pacientul se poate gândi, poate căuta alte oferte și în final, poate lua decizia, în funcție de situația sa.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC