Oamenii au o capacitate inepuizabilă de a se schimba și de a-și antrena creierul pentru schimbare. Avem toate resursele necesare pentru a deveni exact ceea ce dorim să fim.

Specialistul în hipnoză și autohipnoză, Eugen Popa, a venit la „Marius Tucă Show” și a vorbit despre modul în care poți deveni, în fiecare zi, varianta ta îmbunătățită, despre mentalitatea de creștere și despre cum îți influențează destinul tiparul de gândire în care te miști.

Îngrijorările constante îți provoacă în corp explozii de anxietate, afectându-te direct sănătatea mintală și fizică. COVID-ul a declanșat o nouă pandemie, pandemia anxietății.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
CE „MIAU” FĂCUT...
UNDE MERGI AZI?
ORADEA CHEAMĂ DIASPORA ACASĂ
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS

Eugen Popa spune că lumea suferă mai mult de panică decât de COVID.

„Ori de cate ori accesezi o emotie ești intr-o transă. Ca un om sa aibă un atac de panică sau să aibă o fobie să se manifeste are nevoie de foarte multă energie. Și, și în cazul atacului de panică și în cazul fobiei are energie. (…) Mergi pe energia aia, pe emoția respectivă si pe ea e ca si cum te duci pe ea. Ești ca și cum carburantul care te duce la momentul care a cauzat problema respectivă. Simpla identificare a cauzei rezolvă lucrurile, doar că am conștientizat”, a spus Eugen Popa, la Aleph News, în emisiunea lui Marius Tucă.