• Intri în aplicaţie și îți alegi ziua și ora la care vrei să te vaccinezi
  • Confirmi prin programare locul disponibil în 24 de ore de la primirea notificării.

Ne apropiem cu pași repezi de etapa a treia de vaccinare, iar începând de luni, 15 martie, poți să te înscrii pe listele de așteptare pentru programare, a anunțat aseară CNCAV.

Cum se fac programările pentru vaccin?

Programările la vaccinare se pot face atât prin intermediul platformei electronice, cât şi prin apelarea numărului de call center. Listele de așteptare se vor activa după ce sloturilor disponibile din centrele de vaccinare, se vor epuiza, dar vei fi notificat despre acest lucru.
Notificarea persoanelor aflate pe lista de aşteptare se va face în funcţie de categoriile de vaccinare stabilite ca prioritare şi în funcţie de ordinea cronologică de înscriere.

Cum vor fi notificați mai exact cei înscriși pe listele de așteptare?

Dacă te programezi în platformă, la momentul în care locurile devin disponibile la centrul unde te-ai înscris, vei primi o notificare în acest sens. Atunci trebuie să intri în aplicaţie și să îți alegi ziua și ora la care vrei să te vaccinezi. Dacă nu confirmi prin programare locul disponibil în termen de 24 de ore de la primirea notificării, vei mai primi încă două notificări ulterioare. În lipsa unei confirmări în acest interval de timp, vei rămâne pe lista de aşteptare, însă îți vei pierde poziţia ocupată iniţial.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Dacă te programezi telefonic prin call center, atunci când va apărea un loc liber la centrul de vaccinare unde te-ai înscris, vei fi programat la vaccinare în ziua şi în intervalul orar disponibil pentru administrarea vaccinului. Vei fi notificat de acest lucru, însă nu este necesar să confirmi programarea.