• Doi angajați a unei companii de depozitare frigorifică din Tianjin au fost testați pozitiv cu coronavirus
  • Vineri, autoritățile chineze au anunțat că au găsit urme de Covid pe ambalajele produselor din carne de vită de import
  • De asemenea, ar fi fost găsite urme de virus și la produse din peşte precum butterfish din India şi somon din Rusia
  • În septembrie, importurile de carne din China au crescut cu peste 70%

Doi angajați a unei companii de depozitare frigorifică din Tianjin au fost testați pozitiv cu coronavirus. Anunțul vine la câteva zile după ce China anunțase că a găsit urme de urme de virus pe carnea de vită importată din Argentina, transmite France24.

În ultimele săptămâni, China a detectat urme de Covid a produse din peşte precum butterfish din India şi somon din Rusia.

China este cel mai mare cumpărător de carne de vită din lume, iar Brazilia şi Argentina sunt cei mai mari furnizori.

Recomandări

PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
TU CREZI ÎN SACRIFICIU?

Zhengzhou, capitala provinciei Henan din China centrală, a detectat vineri coronavirusul pe ambalajul exterior al porcului congelat din Argentina, au declarat autorităţile locale într-un comunicat pe platforma de socializare WeChat.

Probele care au dat rezultate pozitive au provenit dintr-un lot de 24 de tone de carne de porc congelată care a fost trimisă dintr-un depozit frigorific din portul Qingdao într-un depozit al piaţei din oraşul Zhengzhou.

S-a constatat că lotul este contaminat în timpul unei verificări înainte ca mărfurile să poată intra în depozit, a spus guvernul.