• Campania de vaccinare de la New York a încept cu o asistentă de la ATI
  • Sandra Lindsay lucrează la ATI Covid-19 de la începutul pandemiei
  • New York-ul este unul dintre oraşele cele mai afectate de pandemie

Sandra Lindsay, asistentă la terapie intensivă la un spital din Queens, din New York, a fost, probabil, primul american vaccinat cu serul anti-Covid produs de Pfizer/BioNTech în cadrul campaniei oficiale. Evenimentul a fost transmis în direct pe canalul de youtube al guvernatorului Andrew Como. Acesta s-a transformat în moderator al evenimentului.

„Sandra, nici măcar nu ai clipit. Înseamnă că Dr. Chester are mână uşoară”, spune guvernatorul New Yorkului Andrew Cuomo.

„Are mână uşoară. Şi să ştiţi că vaccinul nu ma durut mai tare decât orice alt vaccin”, a spus Sandra.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Evenimente asemănătoare sunt aştepate în toate statele americane azi şi mâine. Trei milioane de oameni vor fi vaccinaţi săptămâna aceasta.

New York-ul este unul dintre oraşele cele mai afectate de pandemie. Trei milioane de oameni vor fi vaccinaţi săptămâna aceasta în SUA. De miercuri, Germania intră în carantină națională pe perioada sărbătorilor. În Olanda, şcolile şi magazinele cu produsele neesenţiale se vor închide.

După Marea Britanie, şi America se vaccinează. O asistentă de la terapie intensivă din New York a fost primul pacient din State care a primit injecţia Pfizer. Trei milioane de oameni vor fi vaccinaţi săptămâna aceasta peste Ocean.

Urmează la rând Canada, iar în Uniunea Europeană, omologarea vaccinuui Pfizer va mai dura cam o săptămână. Chiar dacă vine vaccinul, ţările europene sunt precaute.

2020 va rămâne în istorie drept un an atipic, un an în care ne-am pus foarte multe întrebări, zice Google. Un an în care am căutat răspunsuri.