• Un bărbat de 79 de ani a murit în fața unei clinici private din Craiova
  • La scurt timp, o femeie de 66 de ani, care suferea de afecțiuni cardiace, a murit în incinta aceleiași clinici
  • Polițiștii fac anchete

Un bărbat de 79 de ani a murit în fața unei clinici private din Craiova, iar la scurt timp, o femeie de 66 de ani, care suferea de afecțiuni cardiace, a murit în incinta aceleiași clinici. Polițiștii fac anchete.

Polițiști din cadrul Secției 3 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea București din Craiova, în fața unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care resuscitau un bărbat de 79 de ani. Din păcate, manevrele nu au avut rezultat, fiind constatat decesul.

Trupul bărbatul de 79 de ani, fost transportat la morgă pentru expertiză medico-legală, în urma căreia să se stabilească exact care a fost cauza decesului. În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Polițiștii craioveni transmit că, la scurt timp, au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta aceleiași clinici a decedat și o femeie de 66 de ani, din Strehaia, care suferea de afecțiuni cardiace.

Femeia figura în evidențele medicale cu afecțiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului”, mai arată IPJ Dolj.

Cei doi se prezentaseră la clinica privată din Craiova pentru un control medical și, potrivit polițiștilor, nu există nicio legătură între cele două cazuri.