• În timp de pandemie, Cristina şi Anemarie vor să devină medici.
  • Decizia lor a venit după ce toată viaţa şi-au văzut părinţii muncind în prima linie.
  • Cristina și Anemarie sunt un exemplu de voință, care e mai presus de coronavirus.

Un exemplu de voință și dedicare vine de la Cristina și Anemarie, două surori care vor să dea la Medicină. Nu le-a speriat nici ideea de a lucra câte 12 ore cu combinezonul pe ele, nici coronavirusul care a îmbolnăvit peste 3000 de cadre medicale în România.

Uite ce spune Anemarie Geormăneanu, candidată la medicină: „Niciodată nu m-am gândit să renunţ. Eu întotdeauna am fost şi voi fi o luptătoare şi voi lupta pentru visurile mele.(…) Vreau să salvez vieţi, să alin suferinţa oamenilor bolnavi, în cazul în care nu reuşesc să salvez viaţa respectivă.”

Cele două surori din Craiova merg pe exemplul mamei, care e medic la SMURD Craiova. Cristina vrea și ea să lucreze la Urgențe, iar visul lui Anemarie e să fie cardiolog.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Cristina Geormăneanu, candidată la medicină, mărturisește: „Am luat în considerare riscul unei posibile infectări cu orice virus şi orice microb.(…) Am văzut la mama, venea acasă, uneori afectată de faptul că a pierdut lupta, împreună cu pacientul, cu viaţa pacientului, însă consider că e normală o asemenea întâmplare. Până la urmă, nu depinde numai de tine ca medic.”