• Dozele de vaccin au ajuns la Slobozia în cutii de pizza
  • Vaccinarea medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Slobozia a început cu întârziere
  • Valeriu Gheorghiță: Important este să se respecte lanțul de frig. Nu este important că ambalajul provine din altă sursă

Caz bizar la Slobozia, unde dozele de vaccin au sosit la Spitalul Județean de Urgență în cutii de pizza, transmite presa locală. Procesul de vaccinare ar fi trebuit să înceapă la ora 10.00, însă a fost întârziat din cauza transportului greoi al dozelor de la Institutul Cantacuzino.

La Spitalul Județean de Urgență din Slobozia au fost vaccinate 45 de cadre medicale, iar la nivelul întregului județ Ialomița au fost distribuite 61 de flacoane de vaccin, pentru 305 imunizări (n.red. dintr-un flacon se efectuează 5 imunizări).

Întrebat despre situația de la Sloboia, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a oferit explicații, chiar dacă susține că nu știe despre distribuirea dozelor de vaccin în cutii de pizza.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Cutiile care sunt livrate de producător sunt asemanătoare unei cutii de pizza. Este doar o întâmplare că seamănă cu o cutie de pizza. Totuși, acest lucru nu are legătură cu siguranță în care sunt transportate. Important este să se respecte lanțul de frig. Nu este important că ambalajul provine din altă sursă”, a spus medicul militar Valeriu Gheorghiță.