• Șefa Comisiei pentru managementul COVID-19 susține că nu se pune problema unei noi perioade de carantinare, la nivel național
  • Adriana Pistol, despre deschiderea școlilor: „Ne aflăm într-o situație în care copiii nu trebuie să sufere atât de mult. Poate să dureze povestea.”

Încearcă să nu mergi cu mijloacele de transport în comun și stai la distanță mai mare de cei care nu poartă mască de protecție. Cu toate acestea, nu lăsa teama să te domine: viața trebuie să meargă mai departe. Aseară, la emisiunea „Ochii pe mine” cu Vlad Craioveanu, Adriana Pistol, şefa Comisiei pentru managementul COVID-19, ți-a dat sfaturi și încurajări.

Se pune problema unei perioade noi de carantinare?

Adriana Pistol, şefa Comisiei pentru managementul COVID-19: „La nivel național, sincer, nu cred. Nu cred că va mai fi posibil așa ceva. Ceea ce încercăm prin măsurile pe care le recomandăm este să atragem atenția că tot aceleași măsuri pot să reducă aceste cifre sau să le mențină în limite acceptabile. Cu toții realizăm și este evident că virusul nu va dispărea nici dacă ne închidem toți în casă, trebuie să conviețuim cu el și să facem mici sacrificii

Cât despre deschiderea școlilor, Adrian Pistol crede că decizia nu a fost una greșită.

Adriana Pistol, şefa Comisiei pentru managementul COVID-19: „Eu nu cred că deschiderea școlilor a fost greșită. Ne aflăm într-o situație în care copiii nu trebuie să sufere atât de mult. Poate să dureze povestea asta suficient de mult. Cred că copiii au nevoie de școală, de învățământ, de o mică socializare”

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT