• Peste 30.000 de doze de vaccin anti COVID au fost date ieri.
  • Cei care gestionează campania se așteptau la mai mulți adepți ai teoriilor conspirației decât la doritori de vaccin.

Peste 30.000 de doze de vaccin anti COVID au fost date ieri. Intră aici și cele de rapel. Puțin peste o mie. Deci, se poate! Dar, nu e garantat că minunea va ține măcar 3 zile. Când le ies socotelile oficialilor, cade platforma STS. Când merge platforma, nu mai sunt locuri la vaccinare. Când găsești loc, nu mai e ser. E din ce în ce în ce mai clar că cei care gestionează campania se așteptau la mai mulți adepți ai teoriilor conspirației decât la doritori de vaccin.


Sunt oameni care abia așteaptă să-și reia viața normală prin singura metodă pe care comunitatea medicală mondială a găsit-o până la această oră. Rămân, totuși, întrebări:

Care va fi ritmul zilnic de vaccinare în etapa a doua? Când și câți dintre românii eligibili în această etapă, vor fi vaccinați? Când vor fi imunizați profesorii și se vor deschide școlile în siguranță? Care este calendarul exact al imunizărilor pentru cei care lucrează în transporturi și alimentație publică? Și cine răspunde și cum pentru rateurile date de platforma STS?

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN