• Dr. Ion Alexie: Dacă cineva a folosit Ivermectina nu a folosit-o la sfatul meu.
  • Dr. Ion Alexie: Eu nu sfătuiesc oamenii să meargă să se trateze cu Ivermectina. Sfătuiesc guvernul să-l aprobe cât mai repede.

Invitat la Marius Tucă Show, medicul român din Las Vegas, Ion Alexie, ne-a lămurit ce este cu acest medicament minune anti-Covid-19, care ocupă prima pagină de câteva zile – Ivermectina.

„De pe 15 ianuarie folosesc Ivermectină la toți pacienții mei cu Covid. Sfătuiesc guvernul să-l aprobe cât mai repede. Vor avea rezultate foarte bune.”, susține Ion Alexie.

Marius Tucă: De ce vin toți medicii veterinari și spun: nu folosiți Ivermectină pentru că este pentru animale?

Ion Alexie: „Nu trateaza oamenii, le dau dreptate, nu cred ca au gresit. Ei le folosesc pentru animele. Îi invit în America să vină să facă ce facem noi.”

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Marius Tucă: Este o diferență între Ivermectină la animale?

Ion Alexie: „Este identică! Și câinii mănâncă ce mâncăm noi și noi putem să mâncăm mâncarea de câine. Eu nu am licența în România. Nu pot să le spun oamenilor să se ducă la farmacie și să o cumpere. Nu vreau să fac politica rețetelor. Dacă cineva a folosit Ivermectina nu a folosit-o la sfatul meu. Arbidolul nu este aprobat, dar a fost totuși introdus în protocol. Am tratat în jur de 100 cu Ivermectină.”

„În America Ivermectina este aprobată pentru uz uman. Tratamentele și dozele le folosim diferit – 0, 2 miligrame o dată pe lună dacă pacientul nu este bolnav. Dacă este bolnav dăm 0, 3 miligrame. Cea mai mare doză a fost 0, 4 miligrame.”, adaugă doctorul.

Ion Alexie: „Cu vaccinul ne trebuie 2 ani. Nu se știe cât durează vaccinarea , dar și imunitatea. În Brazilia erau 75 la sută care aveau anticorpi. Vaccinul nu i-a ajutat și a crescut numărul de infecții. Ivermectina va lucra și la aceste mutații. De asta scade încărcătura virală foarte repede.”

Marius Tucă: Poate oamenii vor să-și administreze asta și nu mai găsesc nicaieri

Ion Alexie: Și domnul Becali are în vamă!

„Eu nu sfătuiesc oamenii să meargă să se trateze cu Ivermectina. Nu sfătuiesc pe nimeni să încalce regulile. Sfătuiesc guvernul să-l aprobe cât mai repede. Vor avea rezultate foarte bune. Nu sfătuiesc pe nimeni să refuze vaccinarea și să ia Ivermectină.”, conchide Ion Alexie.