Într-o intervenţie la Marius Tucă Show, aseară, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a încercat să ofere câteva explicaţii pentru care cadavrul unui pacient de la Matei Balş a fost descoperit carbonizat, în toaleta spitalului, la câteva ore de la producerea incendiului de vinerea trecută.

Raed Arafat: Colegii de la pompieri ştiu că au căutat, ştiu că cadavrul era în baie în spatele unei uşi care era topită şi era, din păcate, carbonizat. 
Marius Tucă: Trebuie să spunem că băile erau în saloane, nu erau separat. 
Raed Arafat: Exact, aşa că nu pot să spun ce s-a întâmplat în locul colegilor care au căutat acolo.

Raed Arafat a mai spus că astfel de situaţii s-au mai întâmplat, iar un cadavru să fie descoperit după mai multe căutări. În plus, şeful DSU a lăudat intervenţia promptă a pompierilor.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Raed Arafat: ”Au intervenit chiar foarte bine în misiunea de salvare, împreună cu personalul de la spital, împreună cu cei care au ajutat, pentru că să nu uităm, au evacuat din spital, aproximativ 100 de persoane.”

Îţi reamintesc că 12 persoane şi-au pierdut viaţa, până acum, în urma incendiului izbucnit la Institutul Matei Balş în dimineaţa zilei de 29 ianuarie. Ultima victimă este un pacient în vărstă de 89 de ani, decedat ieri.