• Jean Castex, premierul francez, a spus că „fără îndoială” va fi nevoie de o a treia doză de vaccin.
  • În același timp, el susține că oamenii care s-au vaccinat la începutul campaniei ar trebui injectați încă o dată.
  • Aceste aspecte au fost subliniate și de către ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran.

Jean Castex, premierul francez, a spus că „fără îndoială” va fi nevoie de o a treia doză de vaccin pentru persoanele vulnerabile, informează LCI.

El a făcut această declarație în cadrul unui discurs la congresul anual al Orașelor din Franța. Jean Castex insistă asupra faptului că persoanele vulnerabile vor trebui imunizate pentru a treia oară. În același timp, el susține că oamenii care s-au vaccinat la începutul campaniei ar trebui injectați încă o dată.

Jean Castex, premierul Franței: „Fără îndoială, va fi necesară o a treia doză de vaccin pentru cei vulnerabili. Și pentru cei care s-au vaccinat primii; imunizarea a avut loc devreme și vom avea nevoie de a treia doză pentru că sistemele imunitare sunt slăbite. Vaccinarea ne protejează de formele severe ale bolii. Vaccinarea este singura noastră armă împotriva acestor variante.”

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Aceste aspecte au fost subliniate și de către ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran. Până acum, aproximativ 52% din populația totală a Franței a fost vaccinată cu cel puțin o doză