• Un bărbat de 30 de ani a murit după ce a participat la o așa-zisă „petrecere Covid“, organizată chiar de un bolnav.
  • Bărbatul credea că noul coronavirus este o „farsă“.
  • „Cred că am făcut o greșeală“, a spus el pe patul de spital.

Din seria „nu încercați asta acasă“. Un american de 30 de ani este dovada că unii oameni și-o fac cu mâna lor și se îmbolnăvesc de Covid-19 din cauza unor situații absurde. Convins că noul coronavirus este o farsă, tânărul a participat la o „petrecere Covid“ și a murit în cele din urmă la un spital din Texas, după ce a fost infectat cu virusul, notează The New York Times.

Bărbatul a fost unul din invitații petrecerii unei gazde infectate din dorința de a testa dacă virusul este real, povestește dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului unde tânărul a murit. Fără a oferi detalii legate de nume, data la care a avut loc petrecerea, numărul de persoane prezente la eveniment sau perioada în care a fost internat omul, medicul a spus că pacientul le-a povestit asistentelor: „Ideea era ca oamenii să se adune pentru a vedea dacă virusul este real și dacă cineva se infectează“.

Medicul a vrut să facă publică povestea acestui pacient pentru a avertiza, în special pe cei din Texas, unde cazurile „explodează“ zilnic, că virusul este periculos și poate afecta pe oricine. 

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Ultimele cuvinte ale bărbatului mort de Covid-19 din cauză că a crezut că e o „farsă“

Medicul a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte ale tânărului. Înainte de a muri, bărbatul le-a spus asistentelor: „Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că este o farsă, dar nu este“.