• Aurora, o femeie din Minnesota, de 35 de ani, a născut în timp ce era intubată. Femeia era infectată cu COVID-19.
  • Fetița adusă pe lume s-a născut cu 10 săptămâni înainte de termen, dar este sănătoasă.
  • Mama fetiței, Aurora, a murit în cursul zilei de duminică pentru că a pierdut lupta cu boala.

Aurora Chacon Esparaza, o femeie din Minnesota, a născut în timp ce era intubată, fiind infectată cu COVID-19. Din păcate, femeia a murit fără să-și vadă fetița nou-născută, relatează Daily Mail.

Pe 19 iunie, Aurora, în vârstă de 35 de ani, a manifestat primele simptome ale coronavirusului. Era însărcinată în 30 de săptămâni și a fost pusă sub tratament într-un spital din Minnesota.

Medicii și-au făcut griji că bebelușul ar putea să nu primească suficient oxigen, dată fiind starea mamei, așa că după patru zile au decis că trebuie să-i facă o cezariană de urgență, chiar dacă Aurora avea doar 30 de săptămâni de sarcină. Fetița s-a născut cu 10 săptămâni mai devreme de termen.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Atunci mi-am dat seama. Credeam că o să treacă cu bine de asta după câteva zile la spital, însă în momentul în care am primit telefonul, pur și simplu mi-am dat seama”, a spus soțul Aurorei.

Nou-născuta Andrea este sănătoasă, însă mama a murit în cursul zilei de duminică, fără ca măcar să-și vadă bebelușul, spune familia femeii.

Soțul femeii a scris un mesaj pe pagina GoFundMe: „Soția mea, Aurora, se odihnește în pace acum alături de Dumnezeu. A murit azi, în dimineața zilei de duminică, 19 iulie 2020. Am încredere că este alături de Dumnezeu și că a mers către o viață mai bună. O să ne lipsească întotdeauna și ne vom aminti mereu de puterea, iubirea și bunătatea ei”.