• Aurora, o femeie din Minnesota, de 35 de ani, a născut în timp ce era intubată. Femeia era infectată cu COVID-19.
  • Fetița adusă pe lume s-a născut cu 10 săptămâni înainte de termen, dar este sănătoasă.
  • Mama fetiței, Aurora, a murit în cursul zilei de duminică pentru că a pierdut lupta cu boala.

Aurora Chacon Esparaza, o femeie din Minnesota, a născut în timp ce era intubată, fiind infectată cu COVID-19. Din păcate, femeia a murit fără să-și vadă fetița nou-născută, relatează Daily Mail.

Pe 19 iunie, Aurora, în vârstă de 35 de ani, a manifestat primele simptome ale coronavirusului. Era însărcinată în 30 de săptămâni și a fost pusă sub tratament într-un spital din Minnesota.

Medicii și-au făcut griji că bebelușul ar putea să nu primească suficient oxigen, dată fiind starea mamei, așa că după patru zile au decis că trebuie să-i facă o cezariană de urgență, chiar dacă Aurora avea doar 30 de săptămâni de sarcină. Fetița s-a născut cu 10 săptămâni mai devreme de termen.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Atunci mi-am dat seama. Credeam că o să treacă cu bine de asta după câteva zile la spital, însă în momentul în care am primit telefonul, pur și simplu mi-am dat seama”, a spus soțul Aurorei.

Nou-născuta Andrea este sănătoasă, însă mama a murit în cursul zilei de duminică, fără ca măcar să-și vadă bebelușul, spune familia femeii.

Soțul femeii a scris un mesaj pe pagina GoFundMe: „Soția mea, Aurora, se odihnește în pace acum alături de Dumnezeu. A murit azi, în dimineața zilei de duminică, 19 iulie 2020. Am încredere că este alături de Dumnezeu și că a mers către o viață mai bună. O să ne lipsească întotdeauna și ne vom aminti mereu de puterea, iubirea și bunătatea ei”.