• Suptul burții și hainele strâmte duc la probleme de sănătate, printre care organe inflamate sau dureri de gât.
  • Bărbații și femeile strâng burta ca să pară mai slabi în poze, dar suptul burții creează un dezechilibru la abdomen.
  • Băutul de ceai și mișcarea reduc problemele din cauza suptului burții.

De la probleme cu bila, la organe inflamate, la dureri de spate și gât, toate sunt generate prin suptul burții și hainele strâmte și rămân obiceiul pe care atât femeile cât și bărbații îl au ca să arate „mai slabi” în poze, scrie Daily Mail.

„Suptul burții crează un dezechilibru la abdomen și toată energia se duce într-un singur loc”, asta spune omul de știință în exerciții Van Marinos. „Singurul moment în care trebuie să sugem burta este atunci când ridicăm greutăți la sală”, a adăugat el.

Sportul rămâne cea mai bună soluție

Mișcarea și ceaiul sunt leacul perfect. Iar pentru cei care au un job unde trebuie să stea la birou – leacul minune este mișcarea în jurul biroului, chiar și 10 minute, dar odată la două ore.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?
E GENUL MEU
XI ȘI PUTIN DUC UN RĂZBOI PT. PACE
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL

Peste un milion de britanici sunt prea grași pentru asigurarea de viață, în timp ce persoanele obeze cărora li se oferă polițe cu care ar putea încasa de două ori și jumătate mai mult decât persoanele cu o greutate sănătoasă, arată datele NHS din 2018 arată că 1,4 milioane de oameni din Marea Britanie au un IMC de peste 40 de ani.

Citește și: