• Imaginile cu o haită de câini albaștri din Rusia au devenit virale pe internet.
  • Patrupedele s-ar fi murdărit cu vopseaua de la o fabrică abandonată.
  • Autoritățile locale negociază în prezent cu șefii companiei Orgsteklo pentru permisiunea de a intra în fabrica închisă.

O haită de câini cu blana albastră a fost surpinsă de un trecător într-un oraș din Rusia, scrie The Moscow Times. Imaginile publicate pe social media au devenit virale și au stârnit diverse reacții.

Unii internauți au comparat câinii cu personaje din desene animate, iar alții și-au exprimat indignarea spunând că sănătatea animalelor ar putea fi în pericol.

Câinii au fost obervați lângă o fabrică abandonată din orașul Dzerjinsk, la 370 de kilometri est de Moscova. Uzina producea plexiglas și acid cianhidric, iar patrupezii s-ar fi murdărit cu vopseaua de acolo, spun martorii.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?
Sursa foto: Alexei Ganin VK.com

Câinii fără stăpân se plimbă adesea în apropierea clădirii fabricii abandonate care încă mai păstrează substanțe chimice precum sulfatul de cupru, a declarat joi managerul fabricii.

Autoritățile locale din Dzerjinsk negociază în prezent cu șefii companiei Orgsteklo pentru permisiunea de a intra în fabrica închisă, și de a prinde animalele pentru a determina modul în care blana lor a devenit albastră.

Activiștii pentru drepturile animalelor susțin că sănătatea câinilor probabil nu este în pericol.

„Conform inspecției vizuale preliminare, câinii se află într-o stare satisfăcătoare. Mâine, specialiștii vor intra pe terenul fabricii de produse chimice și vor examina animalele”, a declarat administrația orașului pentru Interfax.