• Pielea unui bărbat s-a înroșit, s-a umflat și a căzut după ce a primit vaccinul anti-Covid de la J&J.
  • Medicii cred că ar fi o reacție adversă severă a vaccinului.

Un bărbat din Virginia, în vârstă de 74 de ani, s-a trezit cu o erupție severă pe tot corpul după ce a primit vaccinul anti-Covid de la Johnson&Johnson, scrie Business Insider.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Richard Terrell povestește că a început să prezinte simptome la aproximativ patru zile după ce a primit prima doză de vaccin. Bărbatul a mers la dermatolog, care l-a trimis direct la Camera de Urgenţă, unde doctorii au diagnosticat simptomele ca fiind un efect advers rar al vaccinului Johnson&Johnson. 

„Am început să simt un disconfort la subraț. Câteva zile mai târziu am început să am mâncărimi. Pielea s-a umflat și s-a înroșit”, a spus Terrell pentru WRIC.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Bărbatul spune că roşeaţa a fost mult mai extinsă şi a evoluat până când pielea a început să cadă.

Unul dintre medicii dermatologi ai lui Terrell, dr. Fnu Nutan, a declarat pentru WRIC TV că specialiștii au stabilit că vaccinul a provocat o reacție adversă „extrem de rară”.

În același timp, dermatologul spune că experiența lui Terrell nu ar trebui să-i împiedice pe alții să se imunizeze cu Johnson & Johnson, despre care Administraţia SUA pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a spus că este sigur și eficient.