Gabriela Szabo, diagnosticată cu Covid. Mesajul fostei sportive pe rețelele de socializare

Sursa foto: Profimedia
  • Fosta atletă Gabriela Szabo a anunţat joi pe Facebook că a fost diagnosticată cu Covid-19
  • Gabriela Szabo: „Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune”
  • Gabriela Szabo: „Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru”

Gabriela Szabo a postat un mesaj un Facebook. Din păcate nu a fost unul de bucurie. A mărturisit că a fost diagnosticată cu Covid. Fosta atletă a avut și îndemnuri pentru restul populației.

Gabriela Szabo, director general CSM București: „Îmi pare rău să vă dau veşti mai puţin bune. Ştiu că nu aveţi chef de aşa ceva. Dar oare cine are? Din păcate trebuie să ne obişnuim cu astfel de noutăţi în această perioadă. În ciuda faptului că ne protejăm, că avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru, că respectăm cu sfinţenie măsurile impuse de autorităţi, iată, nu suntem feriţi în niciun fel de acest virus care ne-a dat vieţile peste cap. Am ţinut să aflaţi despre starea mea de sănătate de la mine şi nu din alte surse”, a scris marea atletă pe reţeaua de socializare.

Ea susţine că se simte bine şi că se vede nevoită să stea acasă.

„În următoarele două săptămâni mă văd nevoită să stau acasă. Sunt bine. Încă sunt bine. Şi sper să fiu aşa şi peste 14 zile, când, teoretic, pot spune: <gata, am trecut peste această înfiorătoare încercare>. Nu ştiu ce să mai cred. Aveţi grijă de voi, de cei din jurul vostru, protejaţi-vă. Să ne auzim cu bine”, a mai scris Gabriela Szabo, director general al clubului CSM Bucureşti.