• Valeriu Gheorghiță a spus că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice.
  • Gheorghiță: Muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localități turistice, pe litoral, la munte.
  • Gheorghiță: Ideea este de a distanța acest proces al vaccinării de un gest medical propriu-zis.

Vaccinul va urma aglomerările de persoane, în principal zonele turistice, a declarat, marți, coordonatorul CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiță. În acest fel se va ajunge cu serul și la persoane care se tem să intre într-un spațiu medical pentru vaccinare.

Valeriu Gheorghiță a spus că vor fi organizate centre de vaccinare în locații atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar și la munte sau la mare.

„, pentru că sunt persoane care evită să se prezinte într-un spital, care au o serie de temei față de înțepături, față de ace, față de tratamente sau de medici și atunci ar fi alte locații potrivite. Vă dau exemple: muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localități turistice, pe litoral, la munte, acolo unde există o interacțiune crescută între persoane”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Potrivit acestuia, când vor fi ridicate o serie de restricții, oamenii vor interacționa mai mult și vor fi, astfel, identificate acele zone în care există o interacțiune de persoane și să se ajungă, apoi, cu vaccinul în zona respectivă.