• Printr-o intervenție pe Zoom, Gigi Căciuleanu a radiografiat vremurile pe care le trăim
  • Artistul a vorbit cu Marius Tucă din Paris, oraș care se confruntă cu multe probleme
  • „Nu pot să sufăr această botniță care mi se pune, dar o pun. Pentru că trebuie să luptăm împotriva acestei maladii”, a spus acesta.


În direct prin Zoom, dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu a vorbit în emisiunea Marius Tucă Show despre pandemia de coronavirus și celelalte probleme cu care se confruntă omenirea, inclusiv Parisul, orașul în care se află. Artistul e de părere că trăim o păcăleală generală.

Gigi Căciuleanu, artist: ”Vă vorbesc din orașul-lumină, dar nu este cazul. Suntem într-un oraș al întunericului și-ntr-o țară a întenebraților. Din păcate, tocmai astăzi ați auzit și știți, facem față mai multor viruși, nu unuia singur. Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația. Să ne omoare. Să ne omoare ca specie, ca oameni inteligenți, ca oameni care gândesc. Pentru că este doar un pretext al unei tâmpiri organizate. O simt cu toți porii. Ca om, ca artist, ca nebun, ca bufon, simt că-mi tremură clopoțeii-n cap. Vibrațiile sunt de o foate înaltă intensitate. Nu aș vrea să fiu în pielea doctorilor, în pielea autorităților în acest moment. Cu toții suntem păcăliți, e o păcăleală generală.”

Urmărește emisiunea integrală aici!

Recomandări

S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
SISTEMUL „TYCHE" ÎȚI PUNE DIAGNOSTICUL
CE FACI CU CEL MIC ÎN MINIVACANȚĂ?
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
UE VREA NOI REGLEMENTĂRI PENTRU TIKTOKLITE
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD