Gigi Căciuleanu: ”Nu pot să sufăr această botniță, dar o pun. Trebuie să luptăm împotriva acestei maladii. Cu toții suntem păcăliți”


În direct prin Zoom, dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu a vorbit în emisiunea Marius Tucă Show despre pandemia de coronavirus și celelalte probleme cu care se confruntă omenirea, inclusiv Parisul, orașul în care se află. Artistul e de părere că trăim o păcăleală generală.

Gigi Căciuleanu, artist: ”Vă vorbesc din orașul-lumină, dar nu este cazul. Suntem într-un oraș al întunericului și-ntr-o țară a întenebraților. Din păcate, tocmai astăzi ați auzit și știți, facem față mai multor viruși, nu unuia singur. Cineva sau ceva a hotărât să ne omoare civilizația. Să ne omoare. Să ne omoare ca specie, ca oameni inteligenți, ca oameni care gândesc. Pentru că este doar un pretext al unei tâmpiri organizate. O simt cu toți porii. Ca om, ca artist, ca nebun, ca bufon, simt că-mi tremură clopoțeii-n cap. Vibrațiile sunt de o foate înaltă intensitate. Nu aș vrea să fiu în pielea doctorilor, în pielea autorităților în acest moment. Cu toții suntem păcăliți, e o păcăleală generală.”

Urmărește emisiunea integrală aici!

Exit mobile version