• Anda Vija, o farmacistă din Timișoara, este programată la vaccinare, dar nu știe unde.
  • În ziua aleasă de ea, centrul de vaccinare era închis.
  • A fost trimisă apoi la 50 de km de casă, la un centru care a anunţat-o că nu are suficiente doze de vaccin și pentru ea.

Vaccinăm puţin, ţinem dozele la congelator şi nici platforma de programare nu prea merge. Anda Vija, o farmacistă de la Timişoara, a fost refuzată de două centre de imunizare.

A urmat toţi paşii: s-a înscris în platformă, a ales centrul de vaccinare cel mai apropiat şi ziua în care să primească serul. Iniţial, a fost programată la Spitalul de Copii.

A doua zi, am primit un mesaj, de la un reprezentant al spitalului, spunându-mi că, din păcate, pe data de 1 ianuarie, nu sunt disponibile nici doze, nici personal disponibil pentru vaccinare.”, a spus aceasta.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Anda Vija nu a cedat însă. A intrat din nou în platformă şi s-a reprogramat pentru astăzi. Doar că a fost programată la 50 de kilometri de casă,
la Spitalul Jimbolia.

Cei de acolo i-au spus însă că nu o pot primi, fiindcă nu au vaccin şi pentru ea. În plus, platforma de programări arată informații contradictorii, iar trimiterea ei la zeci de kilometri distanță nu ar fi trebuit să aibă loc.

Momentan, programarea mea nu ştiu exact unde va fi. Dacă în continuare eu apar la Jimbolia, dacă figurez cum îmi apare mie pe cont, la spitalul din Timişoara. Aşa că, pe data de 4 ianuarie eu mă voi duce, conform programării validate, la Spitalul ales de mine.”, a mai spus Anda Vija.

Între timp, Valeriu Gheorgiță, coordonatorul campaniei de vaccinare declară următoarele: „O să se programeze la cel mai apropiat loc de domiciliul în care locuiesc efectiv.