• Florin Cîțu anunță că România a dat un avans de 12 milioane de euro, pentru vacccinul anti-COVID
  • Nicușor Dan: Să testăm 2 milioane de oameni costă 100 milioane euro

Am dat banii, dar când primim vaccinul? Ministrul de Finanțe promite că România va fi printre primele țări din UE în care vor ajunge dozele deja comandate.

Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin COVID-19, în suma de 12.058.345 Euro!

Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin COVID-19, în suma de 12.058.345 Euro!„, a scris Florin Cîțu pe facebook, exact ca un funcționar într-un document de la Fisc.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Toți românii trebuie să știe! Am semnat plata externă către CE, reprezentând avans vaccin COVID-19, in suma de 12.058.345 Euro! #RomaniiTrebuieSaStiePublicată de Florin Cîţu pe Marţi, 24 noiembrie 2020

Colegul lui Cîțu din Guvern, Tătaru de la Sănătate, a spus deja că, într-o primă fază, în România vor ajunge 1.290.000 de doze de vaccin, din cele 10 milioane 700 de mii cerute Comisiei Europene.

Suntem, însă, prea săraci, ca să testăm toată populația

Până ajunge vaccinul, putem să ne testăm. Însă nu în masă, cum a făcut Slovacia, pentru că nici măcar Bucureștiul nu are bani de așa ceva.

O testare azi, PCR, e 50 de euro. Să faci asta la nivelul Bucureștiului, să testezi 2 milioane de oameni, te costă 100 de milioane de euro, pe care nu-i avem”, a spus primarul Capitalei, Nicușor Dan, la B1 TV.