Herman Berkovits, despre leacul pentru COVID descoperit de Israel: „Bolnavii s-au simțit bine și în cinci zile au fost acasă. Sperăm că în două luni vom avea două milioane de doze”

Herman Berkovits a explicat că se lucrează foarte mult pentru producerea unor medicamente împotriva coronavirusului și se știe foarte bine că sute sau chiar mii de medicamente s-au folosit ca experimente.

„Din păcate, majoritatea nu au ajutat. Unele dintre ele ajută în formă foarte puțină, iar la noi în Israel s-au făcut foarte multe experimente”, a spus Berkovits.

„Au căutat să folosească niște medicamente. Medicamentul minune despre care se vorbește este această proteină biologică. Aceasta are un efect de moderare și calmare a sistemului imunitar”, a explicat Berkovits.

Când ar putea fi autorizate studiile în Israel

„Studiile au început deja în această săptămână. S-au făcut pe câteva zeci de persoane. Bolnavii s-au simțit bine și în timp de cinci zile au fost deja acasă”, a spus Berkovits.

„Săptămâna aceasta se vor da aprobările și vor exista zeci de examinări. Să sperăm că în două luni vom avea două milioane de doze”, a adăugat Herman Berkovits.

„Acest medicament ne poate ajuta în cazurile foarte grave. Facem aceste examinări pentru a-l putea duce pe piață cât mai repede. Trebuie să avem încredere și optimism că acest medicament ne va ajuta, împreună cu vaccinul, să ieșim din pandemie”, a mai spus Berkovits.

Exit mobile version