• Vaccinul Pfizer ar fi eficace în proporție de 100% pentru copiii între 12 și 15 ani
  • Studiul a fost efectuat pe 2.260 de participanţi, în Statele Unite ale Americii
  • Herman Berkovits: „Sute de copii din Israel au fost deja vaccinați, nu au fost înregistrate efecte secundare deosebite”

Vaccinul Pfizer ar fi eficace în proporție de 100% pentru copiii între 12 și 15 ani. Studiul a fost efectuat pe 2.260 de participanţi, în Statele Unite ale Americii. În Israel, sute de copii au primit deja serul, iar Herman Berkovits, medicul personal al premierului israelian, Beniamin Netanyahu a explicat cum decurge acest proces.

Este o veste mare faptul că Pfizer a reușit să experimenteze și să vadă că vaccinul este efcient și pentru copii cu vârsta între 12 și 15 ani. Este foarte importnat de arătat că acest experiment s-a făcut cu vaccinul simulat, cu „placebo” și cu cei care au primit vaccinul adevărat. Mulți din cei care au primit vaccinul simulat s-au îmbolnăvit, deci este clar că vaccinul a ajutat foarte mult, după cum arartă studiulul 100%, la o lună după cele două vaccinări.

În Israel, folosim deja vaccinul pentru copii sub 16 ani, în special pentru aceia cu boli de fond, care am văzut că trebuie să primească vaccinul pentru a nu face acele complicații grele pe care le face această boală. Sute de copii din Israel au fost deja vaccinați, sub vâsrta de 16 ani, și am putut observa că nu au fost înregistrate efecte secundare deosebite”, a explicat medicul.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA