• Herman Cain, fost candidat republican la alegerile SUA, a murit de Covid-19
  • Herman Cain avea 74 de ani, iar Trump voia să-l propună pentru un post în conducerea Rezervei Federale
  • Cu mai puțin de două săptămâni inaintea primirii diagnosticului, politicianul a participat la un miting electoral organizat de Trump în Tulsa, Oklahoma

Herman Cain, fost candidat republican la alegerile SUA și un vocal susținător de-ai lui Donald Trump, a murit de Covid-19, relatează CNBC. Anunțul a fost făcut de editorul site-ului său, care a postat: „Șeful nostru, prietenul nostru, ca un tată pentru mulți dintre noi, a decedat”.

Cain era una dintre figurile publice importante din SUA diagnosticate cu Covid-19. În vârstă de 74 de ani, politicianul a supraviețuit cancerului de colon și a fost multă vreme membru în conducerea unei divizii a Rezervei Federale, înainte să se alăture republicanilor și să candideze la alegerile preidențiale.

Cain a fost spitalizat pe 1 iulie, la două zile după ce a fost testat pozitiv. El a fost criticat pentru că a participat, cu mai puțin de două săptămâni de la primirea diagnosticului, la mitingul electoral din Tulsa, Oklahoma, unde Trump și-a anunțat candidatura la scrutinul prezidențial din noiembrie. Într-o imagine postată chiar de el, Cain apare alături de mai multe persoane, fără a respecta regulile de distanțare socială și fără a purta maști.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS