• Implanturile mamare cu cip nu sunt mai scumpe ca celelalte implanturi
  • Protezele sunt garantate pe viaţă
  • În prezent 3 din 10 femei aleg implanturile mamare cu cip

Dacă îţi doreşti un bust mai voluminos şi te hotărăşti să optezi pentru chirurgia cu implanturi mamare, să ştii că a apărut un nou trend. Implanturile mamare cu cip sunt cea mai rapidă variantă de a-ţi face un control medical chiar şi atunci când te muţi într-o altă ţară sau călătoreşti mai mult timp şi nu ai cum să ajungi la chirurgul tău estetician.

Te poţi duce la control la orice medic care foloseşte acelaşi producător de proteze. În România costul unei operaţii de implanturi mamare cu cip este între 3,800 şi 4,500 de euro.

Ramona are implanturi normale însă spune că în cazul în care ar fi la prima operaţie, ar alege fără ezitare implanturile cu cip. Un Medic Specialist în chirurgie plastică îţi spune să renunţi la fobia pentru cipuri deoarece în cazul implanturilor mamare cu cip eşti scutită de toate analizele medicale printate.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

,,În cazul în care ar fi necesar să înlocuiesc implanturile mamare actuale le-aş înlocui cu implanturi cu cip, văd un mare avantaj în transmiterea mai uşoară şi reţinerea mai uşoară a informaţiilor cu priviere la acestea şi consider că ar fi de real folos”, spune Ramona.

„În mod normal ar trebui să reuşim să scanăm tipul, felul, seria, numărul protezei indiferent de proteză, că e proteză de sân, că e proteză de genunchi, fără a se interveni intraoperator. Adică cu un scanner ştim exact ce tip de proteză poartă un pacient. Despre asta este vorba la acest microcip şi nimic mai mult.

Foarte aproape de corp poate fi depistată seria, numărul protezei şi eventual datele care au fost introduse în sistem, medicul care a operat, data la care a fost făcută operaţia. Deci sunt date strict medicale în interes strict medical”, a declarat Nico Feroriu, medic specialist în chirurgie plastică.