• Aproximativ 335 de persoane au fost programate în două dimineți consecutive, la ora 8:00
  • Marius Grămadă: „Până pe 29 ianuarie, așa se va întâmpla”
  • Programările pentru rapel au fost generate de platformă la aceeași oră

Platforma a fost dată peste cap de liste. În prima săptămână a campaniei de vaccinare de la noi din ţară cadrele medicale s-au programat şi pe liste, nu doar prin platformă.

A venit rândul rapelului, iar platforma le-a generat programarea la aceeaşi oră tuturor: ora 8 dimineața. S-a întâmplat şi se va întâmpla până pe 29 ianuarie, la Suceava.

Marius Grămadă, coordonatorul centrului de vaccinare de la Spitalul Judeţean Suceava spune că în ultimele două dimineți, aproximativ 335 de persoane au venit ca să-și facă rapelul la aceeași oră. Asta pe lângă cei programaţi pentru prima doză.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Programările respective s-au făcut ca urmare a vaccinării din prima săptămână. Este vorba de rapelul la persoanele care au fost vaccinate în primele zile, în faza zero. Ştiţi că în faza zero registrul de programări nu a funcţionat, programările s-au făcut pe bază de liste, de telefoane şi nu printr-un program informatic.

În momentul când ei au fost introduşi în registru ca fiind prima doză, automat registrul i-a dus în altă zi peste trei săptămâni la o singură oră. A fost o problemă informatică. Am mobilizat personal suplimentar şi am reuşit să-i vaccinăm.”, a spus Marius Gramadă, coordonatorul centrului de vaccinare, Spitalul Judeţean Suceava.