Un tânăr a ameţit şi a căzut de la etajul 1 al unui centru de vaccinare din Iaşi. Acesta se afla în perioada de supraveghere după imunizare. Victima a fost transportată la spital.

Tânărul se afla la marginea unei balustrade şi a ameţit chiar în momentul în care s-a aplecat peste balustradă. El a fost transportat la spital, având mai multe contuzii.

„Echipa terapiei intensive SMURD Iaşi a intervenit într-un centru de vaccinare unde un tânăr, 23 de ani, aflat în perioada de supraveghere post vaccinare a dezvoltat o stare lipotimică şi, dorind să iasă din clădire, a căzut de la etajul 1. A fost preluat, conştient, cu mai multe contuzii, fără fracturi, fără sângerare”, a explicat Diana Cimpoeşu, şeful UPU Iaşi.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Medicii au stabilit că victima are contuzii toracice şi hepatice. Tânărul a rămas internat însă situaţia lui nu este gravă.

„Un prognostic favorbil şi fără riscul unei reacţii alergice post vaccinare. El a declarat că nu mâncase, se întâmplă frecvent ca după o înţepătură… o persoană să dezvolte o stare lipotimică”, a adăugat medicul ieşean.