• New Delhi vrea să vaccineze 300 de milioane de oameni până la mijlocul anului 2021
  • În India sunt aproximativ 1,3 miliarde de locuitori
  • Țara a avut 148.994 de morți din cauza COVID-19 și 10.286.709 de cazuri de infectare

India face simulări de vaccinare pe manechine, înainte de a începe campania de imunizare la nivelul populației, scrie France TV Info.

New Delhi și-a propus un obiectiv ambițios: vaccinarea a până la 300 de milioane de oameni până la mijlocul anului 2021.

India a făcut, sâmbătă, simulări de vaccinare înainte de a lansa, poate chiar din această săptămână, o campanie masivă împotriva coronavirusului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Personalul medical simulează vaccinarea pe manechine în centre special amenajate pentru viitoarea campanie de imunizare din toată țara.

India, a treia țară cea mai afectată de coronavirus după Statele Unite și Brazilia, și-a stabilit un obiectiv ambițios: vaccinarea a până la 300 de milioane de oameni până la mijlocul anului 2021.

Potrivit unui raport făcut public de AFP din surse oficiale, India a avut 148.994 de morți cauzate de COVID-19 și 10.286.709 de cazuri de infectare.

Serum Institute din India, cel mai mare producător de vaccinuri din lume, a stocat deja zeci de mii de doze din vaccinul Covishield dezvoltat de AstraZeneca, iar aproximativ 96.000 de angajați din domeniul sănătății au fost instruiți pentru a-l administra.

Marea Britanie și Argentina au fost primele țări care au autorizat vaccinul AstraZeneca / Oxford.