• Emily Mitchell, o influenceriță americană, a murit brusc cu trei zile înainte de Crăciun.
  • Ea era cunoscută pe Instagram cu pseudonimul the.hidden.way („calea ascunsă”).
  • Emily era însărcinată cu al cincilea copil, iar cauza morții nu a fost comunicată.

Femeia, care s-a bucurat de o oarecare notorietate prezentându-și viața de la fermă celor peste 140.000 de abonați, alături de soțul ei și de cei patru copii ai lor, pe 22 decembrie lua micul dejun, când brusc s-a prăbușit, potrivit CNEWS.

Copilul nu a putut fi nici el salvat.

Emily Mitchell „a devenit brusc inconștienta”, au indicat surse din anturajul său pe site-ul de crowdfunding GoFundMe deschis pentru a-i ajuta familia în această încercare.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

După ce a fost dusă la spital, femeia a murit la scurt timp, iar fătul nu a putut fi salvat.

„Inimile noastre sunt frânte, iar de prezența ei veselă ne va fi dor de totdeauna. Emily a avut o mare influență asupra multor vieți și această pierdere este de neînțeles pentru oricine o cunoștea. Prietena noastră era o mamă și o soție devotată, îl iubea pe Iisus și pe copiii ei mai mult decât orice”, au scris rudele în onoarea amintirii ei.

Deocamdată, cauza exactă a morții lui Emily Mitchell nu a fost comunicată.

Numeroșii săi fani sunt încă șocați. Abonații ei formaseră o comunitate puternică, seduși de viața de la țară a lui Emily.

Pe contul său de Instagram, tânăra a prezentat în mod regulat fragmente din viața ei de familie la fermă. Căsătorită cu un profesor pe nume Joseph, Emily Mitchell părea să formeze un cuplu perfect cu el, alături de cei patru copii ai lor, Finn, Isla, Edie și Lulu.

Emily Mitchell urma să afle zilele următoare, care e sexul viitorului ei copil, dar soarta a decis altceva.

Ea lasă patru copii fără mamă. Până în prezent, aproape 160.000 de dolari au fost strânși pe GoFundMe pentru a-i sprijini.