Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă 16 octombrie, de la ora 20.00!

România zilelor noastre, o imensă terapie intensivă care ne trece, mai mult ca oricând, prin toate crizele pandemiei. Dar, înainte de toate, printr-o criză a fricii și a neîncrederii. Pe care o rezolvăm mai întâi? Cum?

Un sistem sanitar, prins mereu în mrejele unei neputințe bolnăvicioase și captiv de 30 de ani între iluzoriul „avem de toate” și „ne ard spitalele.” O clasă politică care-și găsește mereu scuzele în greaua moștenire, fără să-și asume vreodată reforme adevărate în sănătate.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Încotro se îndreaptă România? Își poate vindeca cetățenii un sistem de sănătate bolnav? Al câtelea val o să ne înghită? Dacă decid să nu mă vaccinez, pot să decid să nu-i îmbolnăvesc și pe alții? Cine își asumă morții dacă pledăm pentru o imunizare colectivă prin boală? Cine ne învață educația sanitară și câtă nevoie avem de așa ceva?

O discuție necesară și utilă cu Radu Țincu, medic primar Terapie Intensivă-Toxicologie, dar și omul care are poate cea mai realistă și deopotrivă cea mai dureroasă imagine a vieții, dar și a morții, din locul în care secundele fac diferența între a fi și a nu fi.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!