Bogdan Nicolae te invită la următoarea ediție a emisiunii „InSecuritate”, sâmbătă 16 octombrie, de la ora 20.00!

România zilelor noastre, o imensă terapie intensivă care ne trece, mai mult ca oricând, prin toate crizele pandemiei. Dar, înainte de toate, printr-o criză a fricii și a neîncrederii. Pe care o rezolvăm mai întâi? Cum?

Un sistem sanitar, prins mereu în mrejele unei neputințe bolnăvicioase și captiv de 30 de ani între iluzoriul „avem de toate” și „ne ard spitalele.” O clasă politică care-și găsește mereu scuzele în greaua moștenire, fără să-și asume vreodată reforme adevărate în sănătate.

Recomandări

PSD ȘI PNL PREGĂTESC REMANIEREA
CONTROVERSE PRIVIND EVALUAREA NAȚIONALĂ
PUTIN ARE FORȚE NUCLEARE GATA DE LUPTĂ
DE DOMENIUL SF, DAR CU TESLA
CUM SE SCHIMBĂ ECONOMIA ROMÂNIEI
BIDEN LUPTĂ CONTRA MAȘINILOR DIN CHINA

Încotro se îndreaptă România? Își poate vindeca cetățenii un sistem de sănătate bolnav? Al câtelea val o să ne înghită? Dacă decid să nu mă vaccinez, pot să decid să nu-i îmbolnăvesc și pe alții? Cine își asumă morții dacă pledăm pentru o imunizare colectivă prin boală? Cine ne învață educația sanitară și câtă nevoie avem de așa ceva?

O discuție necesară și utilă cu Radu Țincu, medic primar Terapie Intensivă-Toxicologie, dar și omul care are poate cea mai realistă și deopotrivă cea mai dureroasă imagine a vieții, dar și a morții, din locul în care secundele fac diferența între a fi și a nu fi.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Trăiește, ca să înveți! Află, ca să te întrebi!