Liderul deputaților USR-PLUS, atac la Florin Cîțu: „Este direct responsabil de eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID”

  • Liderul USR-PLUS la Camera Deputaților, Ionuț Moșteanu, a declarat în cadrul emisiunii OFF/ON THE RECORD de la Aleph News că cel care este direct responsabil de eșecul campaniei de vaccinare este Florin Cîțu.
  • Ionuț Moșteanu: „Domnul Gheorghiță, domnul Baciu, care este secretar de stat și avea atribuții directe, sunt responsabili pentru eșecul campaniei”.
  • Ionuț Moșteanu: „Cred că putea să meargă mult mai bine, dar a fost o campanie concentrată pe logistică, nu a fost o campanie de marketing”.

Ionuț Moșteanu, liderul grupului USR-PLUS la Camera Deputaților, a declarat pentru Aleph News că eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID în România stă în mâinile coordonatorilor.

„Domnul Georghiță, domnul Baciu – secretarul de stat care avea atribuții directe – și premierul Florin Cîțu, care este coordonator principal al acestei campanii. Cred că putea să meargă mult mai bine, dar a fost o campanie concentrată pe logistică, nu a fost o campanie de marketing”, a spus Ionuț Moșteanu la Aleph News.

Moșteanu a mai spus că dacă această campanie de vaccinare anti-COVID este privită strict din perspectiva strategiei de marketing și comunicare, poate fi încadrată la capitolul eșec.

„Și-mi asum asta, ca om care a lucrat o viață în marketing și comunicare”, a conchis Ionuț Moșteanu.

Află mai multe vineri, 30 iulie 2021, pe Aleph News, în emisiunea OFF/ON THE RECORD. Invitatul Sorinei Matei va fi Ionuț Moșteanu, liderul grupului USR-PLUS la Camera Deputaților.