• Italia înregistrează din nou mai puţine cazuri decât România, în ultimele 24 de ore
  • Arizona, Florida, Oklahoma, Oregon şi Texas au raportat creşteri în ceea ce priveşte infecţiile cu noul coronavirus.
  • Studiu coronavirus: Rata de deces la pacienţii cu boli cronice este de 12 ori mai mare
  • În India, situaţia epidemiei cu noul coronavirus a devenit dramatică

Peste 2000 de morți zilnic în India

În India, situaţia epidemiei cu noul coronavirus a devenit dramatică, bilanţul ajungând la 2.000 de morţi pe zi, iar totalul deceselor fiind de 11.903, conform noilor date oficiale publicate de oficiali.

Bilanţul epidemic a ajuns la 34.405 morţi în Italia

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 34.405 morţi în Italia, cu 34 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 237.500.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a comunicat, marţi după-amiază, că bilanţul epidemic este de 34.405 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 237.500.

Recomandări

TRUMP RESPINGE SONDAJELE
DIASPORA FACE DIFERENȚA
VIITORUL MOLDOVEI SE DECIDE
NOVO, CONTRA OBEZITĂȚII
SĂNĂTATE CU ORICE CHIP
UNDE MĂNÂNCI AZI?

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 210 noi cazuri de coronavirus şi 34 de decese, potrivit Serviciului italian de Protecţie Civilă, citat de agenţia Adnkronos.

Şase state americane au înregistrat un număr record de îmbolnăviri cu Covid-19

Arizona, Florida, Oklahoma, Oregon şi Texas au raportat creşteri în ceea ce priveşte infecţiile cu noul coronavirus. Nevada a raportat, de asemenea, cel mai mare număr de îmbolnăviri o singură zi, după o scădere care a început pe 23 mai.

Oficialii din domeniul sănătăţii din multe state atribuie noua creştere a îmbolnăvirilor, deschiderii întreprinderilor şi ieşirilor în aer din ultimul weekend din luna mai, când americanii au sărbătorit Memorial Day.

Studiu coronavirus: Rata de deces la pacienţii cu boli cronice este de 12 ori mai mare

Raportul a analizat 1,3 milioane de cazuri de coronavirus confirmate de laborator în Statele Unite în perioada 22 ianuarie – 31 mai.

Dintre persoanele confirmate pozitive cu noul coronavirus, doar pentru 22% existau informaţii privind istoricul medical, iar dintre aceştia, 32% aveau boli cardiace, 30% aveau diabet şi 18% sufereau de boli pulmonare cronice, care includ astmul şi emfizemul.