LIVE UPDATE 28 iunie: Bilanț mondial îngrijorător. Numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane/ peste 500.000 de decese

LIVE UPDATE 28 iunie: Bilanț mondial îngrijorător. Numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane/ peste 500.000 de decese Sursă foto: Profimedia
  • Bilanţ mondial îngrijorător: numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane şi s-au înregistrat 501.000 de decese
  • New York Times: Pandemia tăcută. Cum s-a răspândit coronavirusul fără ca lumea să prindă de veste
  • Fanii lui Schalke, protest dur împotriva patronului de la abatorul unde peste 1.000 de români au fost infectaţi cu coronavirus: „Să plece”

Bilanţ mondial îngrijorător: numărul infecţiilor a trecut de 10 milioane şi s-au înregistrat 501.000 de decese

Pandemia de coronavirus este departe de a se fi terminat. Ultimele date arată o creştere importantă a numărului de infecţii, precum şi a deceselor.

New York Times: Pandemia tăcută. Cum s-a răspândit coronavirusul fără ca lumea să prindă de veste

Pandemia tăcută. Cum s-a răspândit coronavirusul fără ca lumea să prindă de veste. Transmiterea noului coronavirus e deseori „tăcută”, greu de urmărit. Nu toţi cei infectaţi cu virusul manifestă simptome. NYT: Oficialii din domeniul sănătăţii au negat riscurile, până când situaţia a scăpat de sub control.

Fanii lui Schalke, protest dur împotriva patronului de la abatorul unde peste 1.000 de români au fost infectaţi cu coronavirus: „Să plece”

Peste 1.500 de fani ai celor de la Schalke 04 au protestat în faţa stadionului echipei împotriva preşedintelui clubului, anunţă AP. Miliardarul Clemens Tonnies, cel care şi-a făcut averea din industria cărnii, a fost ţinta fanilor lui Schalke. Pe un banner uriaş era mesajul: „Porcule! Schalke este clubul nostru!”.

Teama de al doilea val e uriaşă. Hârtia igienică a ajuns la mare preţ în Australia

Mai multe supermarketuri de la Antipozi au pus limite de vânzare pentru hârtia igienică. În anumite zone ale Australiei, cumpărătorii au epuizat stocurile de teama declanşării unui al doilea val de infectări cu Covid-19.