• Dragnea execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova
  • Fostul președintele al PSD are COVID-19, dar se simte bine
  • Liviu Dragnea se află la Spitalul Penitenciar Jilava

UPDATE – 19:20 Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că apropiații lui Liviu Dragnea sunt îngrijorați pentru că fostului lider social-democrat nu i se dă voie să dea un telefon familiei.

„Vreau să vă anunț că Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de Covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat în cameră în mod abuziv! Povestea e scurtă: după ce avocații au obținut în instanță decizia de a fi trimis la muncă, după abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-Covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil în situația izolării sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adică mutat imediat! Nu putem lua legătura cu el de ieri, nu i se dă dreptul să dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actuală!”, a scris Ștefănescu pe rețeaua de socializare.

El a declarat, pentru MEDIAFAX, că ultima dată a vorbit cu Liviu Dragnea în urmă cu două zile și a anunțat că avocatul fostului lider al PSD a cerut explicații de la Administrația Națională a Penitenciarelor.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus. Fostul șef al PSD își execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

El a fost mutat pe o secție a Spitalului Penitenciar Jilava, unde sunt tratați deținuții care au COVID-19.

Starea lui Liviu Dragnea este bună, fostul șef al PSD fiind asimptomatic.

„Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, conform Administrației Naționale a Penitenciarilor (ANP).

Conform unor surse, una dintre cele două persoane este Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.