• Dragnea execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova
  • Fostul președintele al PSD are COVID-19, dar se simte bine
  • Liviu Dragnea se află la Spitalul Penitenciar Jilava

UPDATE – 19:20 Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că apropiații lui Liviu Dragnea sunt îngrijorați pentru că fostului lider social-democrat nu i se dă voie să dea un telefon familiei.

„Vreau să vă anunț că Liviu Dragnea a fost internat! Este suspect de Covid! Deși nu a fost scos la muncā in ultimele luni, deși a fost izolat în cameră în mod abuziv! Povestea e scurtă: după ce avocații au obținut în instanță decizia de a fi trimis la muncă, după abuzul constant la care a fost supus, i s-a cerut un test anti-Covid. A ieșit pozitiv, inexplicabil în situația izolării sale, apoi a fost trimis și internat la spitalul penitenciarului Jilava! Adică mutat imediat! Nu putem lua legătura cu el de ieri, nu i se dă dreptul să dea un telefon familiei, nu știm exact situația lui actuală!”, a scris Ștefănescu pe rețeaua de socializare.

El a declarat, pentru MEDIAFAX, că ultima dată a vorbit cu Liviu Dragnea în urmă cu două zile și a anunțat că avocatul fostului lider al PSD a cerut explicații de la Administrația Națională a Penitenciarelor.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Liviu Dragnea a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus. Fostul șef al PSD își execută pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

El a fost mutat pe o secție a Spitalului Penitenciar Jilava, unde sunt tratați deținuții care au COVID-19.

Starea lui Liviu Dragnea este bună, fostul șef al PSD fiind asimptomatic.

„Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava”, conform Administrației Naționale a Penitenciarilor (ANP).

Conform unor surse, una dintre cele două persoane este Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.