• Mai mulți anti-vaxxeri care au mituit medicii să fie „vaccinați” cu apă s-au ales cu adevăratul vaccin.
  • Cel puțin 100 de centre de vaccinare din totalul de 2.000 și circa 200-300 de medici și asistente au fost implicați în astfel de vaccinări.

Vaccinări false în masă au avut loc în multe centre de vaccinare din Grecia, relatează site-ul keeptalkinggreece.com. Taxa de mită pentru medici și asistente se pare că este de 400 de euro.

Totuși, o parte din cei care au apelat la această metodă nu au avut noroc. Medicii au primit mita în buzunare, au păstrat banii, dar au administrat vaccinul adevărat pentru a nu avea probleme, potrivit unui reportaj realizat de Mega TV.

Potrivit ziarului Tovima, aproximativ 100-200 de centre de vaccinare din totalul de 2.000 și circa 200-300 de medici și asistente au fost implicați în astfel de vaccinări. Potrivit sursei citate, peste 100.000 de cetățeni greci au obținut certificate de vaccinare false prin metode ilegale.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA

Partea pozitivă este că, acum, aceștia au anticorpi împotriva coronavirusului. Cu toate acestea, partea negativă este că au fost supuși unui tratament medical fără consimțământul lor.

Îi pot da aceștia în judecată pe medici? Da, dacă aceștia recunosc că i-au mituit cu scopul de a obține un certificat de vaccinare fals. Rămâne de văzut dacă o astfel de acțiune în justiție va apărea.