• Beatrice Malhler spune că evoluţia pandemiei de la începutul acestei luni a surprins-o.
  • Beatrice Mahler: În trei zile secţia COVID de la „Marius Nasta” s-a umplut cu pacienţi.

Managerul Institutului „Marius Nasta”, Beatrice Malhler, spune că este surprinsă de rapiditatea cu care s-a umplut cu pacienți secţia Covid, în ultimele trei zile.

„Ultimele zile au însemnat o creştere a numărului de cazuri şi, dacă în luna februarie speram că lucrurile vor merge spre bine şi că această primă parte a lunii martie va fi mai liniştită, să ne bucurăm de mărţişor şi de aceste zile de primăvară altfel, din păcate acum numărul de pacienţi, formele pe care le avem, ne-au surprins. Pe mine, personal, m-a surprins rapiditatea cu care s-a umplut secţia, adică în trei zile practic secţia a fost plină şi asta este extrem de impactant pentru că speram să fie mai bine şi acum trebuie să ne repoziţionăm şi să ne gândim că, încă o perioadă, trebuie să ne reaşezăm în locul în care am fost în tot acest an şi să respectăm regulile”, a declarat Beatrice Mahler într-o emisiune difuzată sâmbătă seară de Digi 24.

Totodată, medicul a precizat că speră ca de sărbătorile de Paşti situaţia să fie mai relaxată, pentru că „românii au dovedit de fiecare dată, când li s-a cerut să respecte regulile că pot face asta şi au făcut-o într-un mod care poate fi dat exemplu de bune practici”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI