Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa: „S-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce. Totul în spital funcţiona conform legii” 

Autospeciale de pompieri din Constanța Foto: Alephmedia
  • Conform Stelei Halichidis, toate neregulile constatate la control au fost remediate.
  • Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa a declarat că totul în spital funcționa conform legii.
  • „S-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce”, spune managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

„S-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce”, spune managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, după incendiu: „Totul în spital funcţiona conform legii”.

Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, Mihail Amarandei, a declarat, imediat după stingerea flăcărilor, că în spital au existat controale în luna februarie şi s-au constatat „nereguli tehnice şi organizatorice”.

Cei de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa s-au angajat că vor rezolva toate problemele, termenul fiind până la sfârşitul anului, a adăugat colonelul.

Cauzele incendiului nu sunt cunoscute la această oră.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa, Stela Halichidis, a spus, la rândul său, că totul în spital funcţiona conform legii.

Întrebat ce s-a întâmplat, totuşi, dacă totul era legal, managerul a răspuns: „S-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce”.

Conform Stelei Halichidis, toate neregulile constatate la control au fost remediate.

9 oameni au murit în incendiul din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă.