• Marcel Ciolacu așteaptă rezultatul pentru testul COVID-19
  • Paul Stănescu este și el în izolare
  • Sorin Grindeanu a anunțat că urmează să își facă testul

Marcel Ciolacu s-a autoizolat, azi, după ce a fost în județul Sălaj, unde a interacționat cu lideri PSD care au COVID-19. Ciolacu s-a testat în cursul dimineții.

Șeful PSD a mers azi dimineața și și-a făcut testul pentru COVID-19. El nu are simptome de boală, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Paul Stănescu este și el izolare și s-a testat pentru COVID-19, pentru că s-a întâlnit, alături de Ciolacu, cu liderii PSD Sălaj, confirmați cu această boală.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Prim vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu a spus că și el s-a testat pentru COVID-19.

„(Marcel Ciolacu – n. red.) este bine. M-am testat și eu o să intru și eu în aceeași procedură, dar nu am avut contact direct cu cel cu care a avut Marcel Ciolacu”, a spus Grindeanu.

Trei lideri PSD din Sălaj s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și au fost internați în spital. Ei s-au simțit rău sâmbătă, la doar o zi după ce au participat la un eveniment electoral. La manifestare a fost prezent și președintele PSD, Marcel Ciolacu, împreună cu Vasile Dîncu şi Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Evenimentul electoral la care au participat mai mulți lideri PSD s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.