• Locuitorii din New York care au fost vaccinaţi împotriva Covid-19 au primit marijuana gratis
  • O femeie a plecat cu două ţigări cu marijuana, după ce a prezentat două certificate de vaccinare
  • Pe 31 martie, guvernatorul New York-ului Andrew Cuomo a semnat o lege care permite adulţilor de peste 21 de ani să cumpere cannabis

Locuitorii din New York care au fost vaccinaţi împotriva Covid-19 au primit marijuana gratis, relatează CTV News.

Activiştii au sărbătorit legalizarea consumului de marijuana în scop medicinal în New York printr-o campanie care să încurajeze oamenii să se vaccineze. Ei au oferit ţigări cu marijuana tuturor locuitorilor din Manhattan care aveau dovada că au fost vaccinaţi cel puţin cu prima doză.

„Este pentru prima oară când putem să le oferim oamenilor, legal, marijuana”, a declarat Michael O’Malley, unul dintre organizatorii campaniei.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

O femeie în vârstă de 38 de ani a plecat cu două ţigări cu marijuana, după ce a prezentat certificatul ei de vaccinare, dar şi al mamei sale, în vârstă de 70 de ani.

„Fumez în fiecare zi şi sunt o persoană mai bună dacă fumez”, a spus femeia cu zâmbetul pe buze.

„Toată lumea ar trebui să se vaccineze. Nu ar trebui să fie marijuana cea care îi face pe oameni să se vaccineze. Dar dacă funcţionează, este bine”, a mai spus femeia.

Pe 31 martie, guvernatorul New York-ului Andrew Cuomo a semnat o lege care permite adulţilor de peste 21 de ani să cumpere cannabis şi să cultive plante pentru consum propriu.