Marius Tucă Show începe diseară de la șapte la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Eugen Popa, președintele Asociației Române de Hipnoză, Gabriel Păun, activist de mediu și președintele Agent Green, și Bogdan Teodorescu, politolog.

Oamenii au o capacitate inepuizabilă de a se schimba și de a-și antrena creierul pentru schimbare. Avem toate resursele necesare pentru a deveni exact ceea ce dorim să fim. Specialistul în hipnoză și autohipnoză, Eugen Popa, vine la „Marius Tucă Show” să-ți spună despre cum poți deveni, în fiecare zi, varianta ta îmbunătățită, despre mentalitatea de creștere și despre cum îți influențează destinul tiparul de gândire în care te miști. Diseară, de la șapte, într-un interviu marca „Marius Tucă”.

Gabriel Păun nu e un tip confortabil pentru înfloritoarea mafie a lemnului de la noi. A fost bătut cu bestialitate de locotenenții de serviciu ai șmecherilor care au pus laba pe pădurile noastre, dar nu s-a lăsat. Militează insistent pentru drepturile animalelor. În calitate de director al Animals International, a lansat petitia online www.salveamiorita.ro, cu scopul de a legifera transformarea exportul de animale vii cu cel de produse cu valoare adăugată. Despre ce e vorba află diseară, la Marius Tucă Show, pentru că tot ce se întâmplă în țara ta are consecințe directe asupra ta.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În a doua parte a emisiunii, politologul Bogdan Teodorescu realizează o disecție fină a evenimentelor politice de la noi. Ne revenim din această harababură politică sau ne afundăm și mai mult în ea? Ce înseamnă asta pentru fiecare dintre noi?

Diseară, de la șapte, începe Marius Tucă Show, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Oamenii sunt aici, pe pământ, spre binele semenilor lor. Deci, ori învață-i, ori rabdă-i!” (Marcus Aurelius, împărat roman).