• Daniela este primul pacient tratat în secţia de ATI a Spitalului Rol
  • Daniela povestește prin ce a trecut: Această boală este foarte grea
  • Daniela: Aş vrea ca oamenii să fie atenţi, să creadă ceea ce se spune, este foarte grea boala asta!

Deși, este conectată la tot felul de aparate şi fire, Daniela a avut curajul să povestească prin ce trece.

Ea este prima pacientă tratată aici, pe secţia de ATI a Spitalului Rol 2. Medicii roiesc în jurul ei şi fac tot ce le stă în putință pentru a o face bine. Datorită lor Daniela a putut păşi din nou.

„Mi-a fost foarte rău. Simptomele au evoluat nu în ore, ci în minute, în secunde. Am venit cu moralul la pământ şi aceşti oameni au fost toată noaptea alături de mine. Această boală este foarte grea. La unele persoane se manifestă mai rău, cum s-a manifestat la mine, la alte persoane se manifestă un pic mai blând”, spune Daniela.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
De la agonie la sperață. Primele imagini și mărturii din terapia Spitalului Militar ROL 2

De la agonie la sperață. Primele imagini și mărturii din terapia Spitalului Militar ROL 2Astăzi, cu permisiunea medicilor curanți și a pacientei, am aflat ceea ce trăiește un pacient diagnosticat cu COVID 19, internat în secția ATI a Campusului medical militar ROL 2.În această primă parte a materialului, alături de noi au fost colonel medic dr. Narcis Tănase, medic primar ATI, coordonatorul nucleului 1, locotenent-colonel medic dr. Adrian Tuță, medic specialist ATI și asistent medical Florentina Ciobanu.Material realizat de col. Oana Ciobanu și Daniel IancuPublicată de Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central " Dr. Carol Davila" pe Joi, 30 aprilie 2020

În acest moment în secţiile de ATI din ţară sunt internaţi peste 200 de pacienţi. 

Sursa foto: https://www.facebook.com/Spitalul.Universitar.Urgenta.Militar.Central